Menu
Your Cart

Solutii MikroTik

Echipamente si solutii profesionale pentru retelele de date: switch-uri, routere si echipamente wireless de retea,

Producator: Mikrotik Model: solidMOUNT
Un adaptor avansat de montare pe stalp pentru produsele din seria LHG.Permite ajustarea atat pe verticala, cat si pe orizontala.Suporta toate produsele din seriile LHG, inclusiv LHG XL.Fabricat din metal.Pachetul include, de asemenea, un surub in forma de U si un kit de montare.Produse compatibile::..
135,66lei
Fără TVA:114,00lei
Producator: Mikrotik Model: LHGmount
Suportul LHG este un adaptor de baza pentru montarea pe stalp a produselor din seria LHG.• Simplu si cu cost redus.• Suporta toate produsele si seriile LHG, inclusiv LHG XL.• Fabricat din metal.• Pachetul include un surub in forma de U si un kit de montare K-58.Produse compatibil..
61,40lei
Fără TVA:51,60lei
Producator: Mikrotik Model: QME
QuickMOUNT extra este un adaptor avansat de montare pe perete pentru antene punct-la-punct si sectoriale mari.Puteti sa-l montati pe perete sau sa-l utilizati ca adaptor pentru montarea unei antene de dimensiuni mici pe un stalp cu diametru mare. QuickMOUNT pro ofera posibilitatea de a roti antena i..
39,98lei
Fără TVA:33,60lei
Producator: Mikrotik Model: QM
QuickMOUNT este un adaptor simplu de montare pe perete pentru antene mici de tip punct-la-punct sau sectoriale.Puteti sa-l montati pe perete sau sa il utilizati ca adaptor pentru montarea unei antene de dimensiuni mici pe un stalp cu diametru mare. QuickMOUNT ofera posibilitatea de a roti antena int..
17,14lei
Fără TVA:14,40lei
Producator: Mikrotik Model: QMP
QuickMOUNT pro este un adaptor avansat de montare pe perete pentru antene mici de tip punct-la-punct sau sectoriale. Puteti sa-l montati pe perete sau sa-l utilizati ca adaptor pentru montarea unei antene de dimensiuni mici pe un stalp cu diametru mare. QuickMOUNT pro ofera posibilitatea de a roti a..
34,27lei
Fără TVA:28,80lei
Producator: Mikrotik Model: QMP-LHG
quickMOUNT pro LHG este un adaptor de montaj pe perete sau stalp pentru noile antene LHG si ofera posibilitatea de a roti antena intr-o plaja de 140°; atat in plan orizontal cat si vertical.Cu quickMOUNT pro LHG este posibil sa setati perfect alinierea antenei utilizand o scara gradata integrata. Es..
37,13lei
Fără TVA:31,20lei
Producator: Mikrotik Model: nRayAIM-DH1
nRayAIM-DH1 este un dispozitiv de aliniere si centrare pentru nRAY. Il puteti folosi si pentru a atasa un aparat optic pentru o precizie si mai mare si o instalare mai usoara a Wireless Wire nRAY.Produse compatibile:: Seria nRAYMaterial:: Nylon armat cu fibra de sticlaTemperatura de lucru:: -40°C ~ ..
21,42lei
Fără TVA:18,00lei
Producator: Mikrotik Model: RBD25G-5HPacQD2HPnD
Wi-Fi-ul trebuie sa fie rapid, fiabil, usor de gestionat, trebuie sa ajunga in fiecare camera si in fiecare colt. Este exact ceea ce dispozitivele Audience pot oferi in stil grandios – chiar si in cele mai mari case! Audience este un access point tri-band (1 x 2,4 GHz si  2 x 5 GHz) cu te..
919,63lei
Fără TVA:772,80lei
Producator: Mikrotik Model: RB912UAG-2HPnD-OUT
BaseBox2 este un dispozitiv wireless pe 2,4 Ghz pentru exterior, bazat pe modelul popular RB912, echipat cu doi conectori SMA pentru antene si un capac pentru protectia cablurilor impotriva umezelii. De asemenea, sunt disponibile trei locuri suplimentare pentru conectorii de antena, in cazul in care..
461,24lei
Fără TVA:387,60lei
Producator: Mikrotik Model: RB912UAG-5HPnD-OUT
RB912 este un dispozitiv wireless pe 5 Ghz pentru exterior, echipat cu doi conectori RPSMA pentru antene si un capac pentru protectia cablurilor impotriva umezelii. De asemenea, sunt disponibile trei locuri suplimentare pentru conectorii de antena, in cazul in care doriti sa utilizati slotul RB912 m..
475,52lei
Fără TVA:399,60lei
Producator: Mikrotik Model: S+AO0005
Cablu optic SFP+ 10Gbps de 5m. Acesta este un mod extrem de rentabil de a conecta doua dispozitive SFP/SFP+ pe distante foarte mici, in interiorul aceluiasi rack sau intre rackuri adiacente. Functioneaza cu toate produsele Mikrotik cu porturi SFP/SFP+, inclusiv noile serii RB4011 (seria RB4011 nu es..
244,19lei
Fără TVA:205,20lei
Producator: Mikrotik Model: Q+BC0003-S+
Acest cablu va va permite sa va bucurati de toate avantajele noului switch MikroTik cu porturile de 40 Gbps fara a fi necesara inlocuirea intregii retele. Puteti conecta CRS326-24S+2Q+RM la alte 4 dispozitive SFP+ 10G fara nici o dificultate, deoarece modulele QSFP+ si SFP+ sunt integrate. Cablul ar..
272,75lei
Fără TVA:229,20lei
Afişare 1 - 12 din 114 (10 pagini)
Pentu a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, Expotehnica foloseste fisiere de tip cookie.