Menu
Your Cart

Politica de retur

Returul produselor vandute de PROTON

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa returneze un Produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile de la care Cumparatorul intră în posesia fizică a bunului comandat.


Rambursarea sumei platite la cumparare

Dupa receptionarea si verificarea produselor returnate in termen, in cazul indeplinirii conditiilor generale pentru retur ( de mai jos ), banii va vor fi returnati în contul specificat de Dumneavoastra in maxim 14 zile de la receptionarea si aprobarea returului. In acest scop trebuie sa ne transmiteti pe Email la adresa vanzari@proton.ro urmatoarele informatii:

  • numarul de cont ( cod IBAN )
  • numele titularului de cont

Nu se vor returna clientului sumele suportate de PROTON pentru transportul bunurilor returnate.


Condiții generale pentru returul produselor vândute de PROTON:

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, in ambalajul original
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original  și toate documentele cu care a fost livrat produsul
  • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel in ambalaje sigilate și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire(zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice) , produsele cărora le lipsesc accesoriile cu care au fost livrate.


Politica de retur

Politica de retur

Pentu a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, Proton foloseste fisiere de tip cookie.