Menu
Your Cart

Cum cumpar

Efectuarea unei comenzi

Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi si introduceti datele de facturare/livrare. Dupa ce ati finalizat comanda veti fi sunat de un operator care va va confirma compatibilitatea produselor si stocul. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore, in conditii normale. Daca comanda se face in weekend sau in perioada de promotii "Black Friday", acel interval se mareste cu cca. 3 pana la 5 zile.

Produsele comandate vor fi livrate printr-o firma de curierat in orice localitate din Romania. Proton face livrari exclusiv in ROMANIA. La preluarea coletului in cazul in care ati optat pentru plata ramburs, dvs. trebuie sa achitati pe baza de chitanta emisa de firma de curierat contravaloarea produselor comandate si taxa de transport. In cazul in care ati platit deja in avans (prin ordin de plata - cu o factura proforma sau direct cu cardul pe website) trebuie doar sa acceptati coletul.

Daca aveti nevoie de consultanta tehnica inainte de comanda

va rugam sa sunati la numarul: 0721288910

 

Transportul

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 1000 RON FARA TVA

Proton ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 lei fara TVA. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii. Aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre SC PROTON SRL si firmele de curierat partenere).

Costurile le gasiti mai jos (acestea includ costurile ambalajului):

•  20 RON pentru comenzi in Romania. Taxa de transport include TVA.

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt CARGUS, SAMEDAY in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

 

Plata

Plata se poate face:

• In numerar, la livrare (sistem ramburs).

• Cu cardul (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO)

• Prin banca (daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil). Un reprezentant al SC PROTON SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa incasarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Pentu a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, Proton foloseste fisiere de tip cookie.