Menu
Your Cart

Cum platesc

Plata produselor sau a serviciilor se poate face in urmatoarele moduri:


Plata cu cardul Online

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, proton.ro foloseste procesatorul de plata Netopia. Proton SRL nu stocheaza nicio informatie despre datele sau tranzactiile dumneavoastra cu cardul. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala a securitatii datelor.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati numarul de card (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului, inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.  

 

Cumperi acum platesti mai tarziu prin TBIBANK

Alaturi de TBIBANK am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si card de credit

Pasii sunt simpli:

  1. selectezi ca Metoda de plata varianta "Cumperi acum, platesti mai tarziu prin TBIBANK" si finalizezi comanda
  2. vei fi redirectionat in pagina TBI - te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul
  3. vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite
  4. te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original
  5. semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3luni
  6. dupa aprobare, noi iti livram comanda

 

Plata anticipata prin ordin de plata 

Daca se alege plata anticipata, va rugam sa contactati echipa de vanzari pe adresa vanzari@proton.ro sau telefonic: 0721288910 pentru emiterea unei facturi proforme. Daca alegeti plata prin ordin de plata la finalizarea comenzii, va rugam sa asteptati pana veti fi sunat de un agent de vanzari Proton. Agentul va confirma daca toate produsele din comanda dvs. sunt pe stoc si pot fi livrate.  Factura proforma o veti primi prin email, in format electronic. ATENTIE! Factura proforma este doar un document de plata, aceasta nu inlocuieste factura originala si nu are valoare fiscala. 

Produsele se livreaza (ridica) dupa ce s-a efectuat si confirmat transferul, in contul de mai jos: 

  • Societate: SC PROTON SRL
  • IBAN: RO23INGB0000999905733779
  • Banca: ING BANK Romania
  • C.U.I.: RO15505621

* Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Pentu a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, Proton foloseste fisiere de tip cookie.